maandag 30 augustus 2010

Good Luck !!


Ik had deze kaart zaterdag al klaar, maar nu pas tijd om hem te plaatsen.
Ik heb de sketch gebruikt van de challenge bij Just Magnolia.
Het papier is van Magnolia, net als de afbeelding natuurlijk, de bloemen zijn een mengeling van zelf geponste bloemen, primaflowers en Wild Orchid Crafts. Verder nog een Martha Stewarth pons gebruikt,spelbinders labels 10, eyelets en lint.

Grtjs Peggy

vrijdag 27 augustus 2010

Een fijne dag toegewenst


Eindelijk weer een kaartje van mij,de voorbije dagen druk geweest met andere dingen en het zijn de laatste vakantiedagen voor de kids dus ook voor het nieuwe schooljaar moest nog het een en ander in orde gebracht worden.
Wat mijn kaartje betreft, deze heb ik gemaakt voor het nieuwe challengeblog: Mens Card World Challengeblog en daar zijn zowiezo enkel mannenkaarten welkom en dit keer is de extra opdracht "dieren".
Mijn kaartje is gemaakt met papier van Basic Grey en Delish Design, afdrukje is van Sugar Nellie,verder nog wat splitpennen en cardcandy. Het afdrukje is een soort luikje waaronder het sentiment zit!




Heel veel groetjes,
Peggy

donderdag 19 augustus 2010

Vintage male card


So here's my vintage male card, images are from the internet,papers are from DCWV,used a lot of eyelets and brads.
Inside the card is a tag with "happy birthday".


Dit is dan mijn vintage mannenkaart, heb er wel ff over moeten nadenken. Ik wou toch geen bloemetjes en kant gaan gebruiken.
De plaatjes komen van het internet, papier is van DCWV, verder heel wat eyelets en brads gebruikt. Het buitenste labeltje hangt de wiebelen aan het scrapfloss. In de kaart zit nog een tag met "gelukkige verjaardag" op.


Groetjes,
Peggy

woensdag 18 augustus 2010

WOYWW ...What's on your workdesk wednesday


Time for an other WOYWW and whooo whooo I have the time to join all that fun !!!
Well what's on my desk today .... not that much, my new card ...almost done, it's once again a vintage (male !!!) card.
Some cards for an order and a Magnolia magazine ... I'm waiting for the new one !!!

Weer tijd voor WOYWW en eindelijk heb ik nog eens de tijd gevonden om mee te doen ...en soms vergeet ik het gewoon :(
Wel wat is er zoal op mijn bureau te vinden, niet zo heel veel ...mijn nieuwe kaart, een vintage (mannen !!!)kaart ... die is bijna klaar. Enkele kaarten voor een bestelling en een Magnolia magazine ... ik zit zo naar het nieuwe nummer uit te kijken !!!

Big hug,
Peggy

zondag 15 augustus 2010

Vintage card


Ik had weer eens zin om een vintage kaart te maken.
Het plaatje is van het internet, papier is van Basis Grey (eigenlijk te mooi om te gebruiken LOL), verder nog; kant,bloemetjes gemaakt met de retro flower ponsen, en de krulletjes bij de bloemen zijn gemaakt van een soort scrapfloss maar met ijzerdraad in dat kan je dus alle gewenste vormen geven.Echt tof spul, te koop bij AVA in alle kleuren.



Heel veel groetjes,
en een hele fijne knutselweek !!

Peggy XX

dinsdag 10 augustus 2010

Vrolijk Kerstfeest ... Merry Christmas


Hoi allemaal,
We hebben een zalige vakantie achter de rug, echt een super hotel waar je op en top in de watten wordt gelegd.Nu nog genieten van nog enkele vakentie weken thuis, het weer zit momenteel niet echt mee maar dat kan de pret en het vakantiegevoel niet bederven !!!!
Alhoewel midden zomer is mijn kaart op en top winters, maar van kerstkaarten heb ik nooit genoeg. Het kaartje is gemaakt met een afdruk van Sugar Nellie papier is van Docrafts, bloemen van Wild Orchidcrafts het labeltje is bewerkt met crakle paint en distress inkt.Verder nog wat glitter aangebracht en kant gebruikt.

Challenge:Cupcake Craft Challenge:Lace

Groetjes Peggy xxx