vrijdag 18 maart 2011

Sneak Peek


Hoi allemaal,
Geen kaartje deze keer, maar een heel klein stukje van dat gene waar ik momenteel mee bezig ben. Er is nog heeeel wat werk aan !!
Deze week weinig tijd gehad voor de hobby, enkel vandaag en dus maar begonnen aan iets wat ik al een tijdje wilde doen :)) Ik heb ook al mijn kaartje voor het kleurenkaartenteam gemaakt, de kleur deze keer is rood, en ik heb moeten zoeken in mijn spullen want het is niet echt mijn kleur. Maar ik vond het toch heel leuk om te doen, want het is tenslotte een mooie kleur.
Dan rest mij enkel nog jullie een heel fijn weekend te wensen, en tot binnenkort dan kom ik weer stukjes van mijn project laten zien. Spijtig genoeg ook deze week niet veel tijd voor de hobby. De keuken wordt deze week afgewerkt, ik heb sinds woensdag een spoelbak ....maar nu blijkt de vaatwas het niet te doen ...zucht ... en zo sukkelen we maar verder :))


Heel veel groetjes,
Peggy xxx

2 opmerkingen:

 1. het ziet er al veel belovend uit en ik gok weer een prachtig album met mooie fotos en wat je keuken betreft dat zit toch niet echt mee he toch een fijn weekend gewenst hoor
  grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd Peggy!! Maar 't zal zekers iets supermooi worden!!! :)

  Tot ziens!
  Saskia :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je de tijd nam om mijn blog te bezoeken en een berichtje achter te laten.

Thanks that you took the time to visit my blog and to leave a message !!!

Peggy