dinsdag 7 juni 2011

Geen kaart .... maar wel lekkers :))


Geen kaartje maar cupcakes deze keer. Geen kaart omdat ik er gewoonweg geen heb, sinds vorige week niks geknutseld. Het verlengde weekend in de tuin gewerkt, die nog niet klaar is maar toch bijna ... het ziet er als een tuin uit :)) dat is ook al iets !!!
Tussen door met mijn dochterje wel cupcakes gebakken en vesiert. Ze is vandaag jarig en wou graag op school cupcakes uitdelen. Dus wij aan de slag, we moesten er eerst maken om te oefen ... en vooral voor te proeven natuurlijk. Uiteindelijk meer dan 50 cakjes in totoaal gemaakt, dus ik heb het even gehad met de cupcakes maar de dochter is er dolgelukkig mee en dat is wat telt !!!

De cakjes zelf zijn heel simpel te maken:
125g gr zachte boter
125 gr zelfrijzende bloem
125 gr fijne suiker
2 eieren
1 zakje vanille suiker
2 eetlepels melk

Dit alles mengen, de melk op het laatste toevoegen en bakken op een 180 graden gedurende 20 min.
De papiertjes, rolfondant ( dat is het gekleurde spul op de cakjes), pareltjes,uitsteekvormpjes kocht ik in Kontich bij De Taartenfee


Bedankt voor jullie bezoekje,
Peggy xxx

4 opmerkingen:

  1. hoi Peggy gefeliciteerd met je dochter meis idd geweldig leuk die cupcakes en ja je zal ze wel effe niet meer kunnen zien maar ja dochter gelukkig en dat is het belangrijkste he !!

    Groetjes en een fijne verjaardag !!
    xx cora

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmmmm, dat ziet er lekker uit hoor Peggy! Dikke proficiat voor je jarige dochter. Leuk altijd, zo samen cakejes bakken. We doen dat hier al jaren en ik geloof dat ze daar al net zoveel of misschien zelfs meer van genieten dan van het jarig zijn. Al weken op voorhand wordt er een "cakejes-versier-plan" gemaakt en natuurlijk bakken we er altijd een paar extra voor je-weet-maar-nooit en die eten we dan, uiteraard, lekker zelf op :-).

    Nog een feestelijke dag vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. gefeliciteerd met je grote meid he en ze zien er super lekker uit
    grtjs

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je de tijd nam om mijn blog te bezoeken en een berichtje achter te laten.

Thanks that you took the time to visit my blog and to leave a message !!!

Peggy