vrijdag 21 februari 2014

Urban Stamps / Xcut

Vandaag heb ik een project gemaakt met een Urban Stamp en bijpassende Xcut die.
Ik heb een doosje gemaakt gebaseerd op een luciferdoosje en dit ben ik helemaal gaan versieren. Het papier dat ik heb gebruikt is van Prima (Printery) en nog een klein restje dat ik had van Bo Bunny. Het grote hart is natuurlijk gemaakt met ons maand product, de achterkant is gestempeld en ook voorzien van een glitterlaagje met een spray van Tattered Angel. Op de voorzijde heb ik textuurpasta aangebracht. Hiervoor gebruikte ik een mal gemaakt met onze hartjes mal: deze uit stansen in dik karton en ze doet perfect dienst om structuur aan te brengen. Het reliĆ«f dat ik hierdoor verkreeg gaf ik na drogen een zwarte kleur.Ook het hart vooraan op het doosje … onder de bloemen en het houten hart is gemaakt met de mal,deze wat geplooid in een waaier om een tof effect te krijgen.Het doosje werd nog opgesmukt met bloempjes,kralen,lintjes en kant ook de houten vogel en het hart kregen een laag textuurpasta. Het kleine rode vogelhuisje is gemaakt uit de losse hand met papier van Bo Bunny.
Op volgend foto's kunnen jullie de details zien waar ik het over had.
Bedankt om hier even langs te komen ….sorry als ik op je blog al een tijdje geen reactie plaatste.
Ik heb het heel erg druk, we zijn druk aan het verbouwen en hierop volgt een verhuis. Dus de weinige vrije tijd die er over blijft tracht ik wat te knutselen, en na een drukke dag kom ik heel graag langs al jullie blogs ….maar de reacties plaatsen schiet er wat over ….
sorry daarvoor,

Peggy xxx

4 opmerkingen:

 1. Wow, dat heb je weer knap gedaan Peggy!!!!

  Groetjes, Saskia & Poekie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel Knap Peggy! Ook ik heb er plezier in om eens wat "andere " dingen te gaan proberen en dat neemt veel tijd. Heb zelf ook niet altijd tijd om de blogs open te doen. ;-)
  Veel liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap gedaan Peggy, ook ik heb er steeds plezier in om eens wat "anders " te doen met papier en stempel. Ik neem ook niet altijd de tijd om te reageren ....zie je werk op FB, of blogloving. ;-)
  Veel liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hij is weer heel mooi hoor

  ik kom wel langs maar kan via de ipad geen berichten achter laten alleen via de computer dus ook niet altijd makelijk
  doe het op je gemak eerst je huisje en dan de blogs weer

  liefs jacinta

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je de tijd nam om mijn blog te bezoeken en een berichtje achter te laten.

Thanks that you took the time to visit my blog and to leave a message !!!

Peggy