dinsdag 22 april 2014

Prima Doll Mixed Media Stamp


 Vandaag heb ik voor jullie een drieluik van tags.
Op elke tag heb ik een stempel van Prima gebruikt, nml. een van de mixed media dolls.
Sommige van de stempels kregen een naam,andere worden vernoemd naar hun outfit, dat is  ook bij deze stempel: Doll with swing dress.
Deze stempels zijn super tof, je stempelt ze en je kleurt ze in met het materiaal dat jij het liefst gebruikt,of je brengt nog wat extra's aan zoals ik deed.
Elke pop kreeg een andere manier van "aankleden". 

                                       

De pop van de eerste tag werd gestempeld op copic papier en ingekleurd ….behalve het rok gedeelte, dat stempelde ik nog een keer op een leuk design papier,knipte ik uit en kleefde ik op de rok van de reeds gekleurd pop en zo had ze een mooie bloemen rok, onderaan bevestigde ik met mijn gluegun nog een fijn kantje. De achtergrond van deze tag werd gesprayd met glimmermist, en de bolletjes stempel is ook van Prima. Het rozetje bovenaan is gemaakt met een mal van Tim Holtz.
Dan tag nummer twee, voor de pop deed ik hetzelfde als bij tag 1, maar de rok stempelde ik verschillende keren op design papier, deze knipte ik uit,maar bij elke rok liet ik een deel weg. Zo kreeg ik een 3D effect, net als bij de klassieke knipvellen. Hier werd de achtergrond voorzien van een bolletjes effect met structuur pasta en een mal en ook hier gebruikte ik de bolletjes stempel van Prima. Ik gebruikte ook wat washi tape. Ten slotte de laatste tag, wat de pop betreft, weer deed ik het zelfde als bij de vorige tags alleen werd ook nu het rok gedeelte ingekleurd en kreeg daarna een plooirokje van kant.
Hier werden voor de achtergrond vlaggetjes,een vlinder en knoopjes gebruikt.
Elke tag kreeg ook 2 letters zodat ze samen het woord "create" vormen. De tags kunnen samen plooien en zodoende in een enveloppe en ze kunnen mooi echt opstaan zodat ze leuk staan als 
decoratie op je bureau.
Al de materialen voor dit project zijn te koop en te bestellen bij Hilde ….en de stempels lijken misschien groot maar zijn dus heel leuk voor tags, op een canvas een pagina van een scrapalbum of 
bij een lay-out van een scrap pagina …. dus heel veelzijdig en vooral heel tof en verslavend om mee te werken.


Groetjes Peggy xxx


2 opmerkingen:

  1. ze zijn prachtig ! heb ze al gezien enig tijd geleden, vond ze toen ook al top ! heel erg mooi
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je de tijd nam om mijn blog te bezoeken en een berichtje achter te laten.

Thanks that you took the time to visit my blog and to leave a message !!!

Peggy