maandag 15 september 2014

Around the whorl bloghop

Vandaag ben ik aan de beurt om deel te nemen aan de "Around the world bloghop". In deze bloghop laten creatievelingen van over heel de wereld zien waar ze mee bezig zijn en wie ze zijn.

Els wouters vroeg me om deel te nemen aan deze bloghop, we leerden elkaar kennen via de winkel Cart'nScrapArt waar we beiden DT lid voor zijn en waar Els nu ook werkt ….en ze werkt er hard maar met hart en ziel, je merkt dat het voor haar meer dan werken is !!!

Hier komen dan de 4 vragen :

Hoe werkt mijn creatieve proces?

Dat is eigenlijk telkens anders, soms zie ik papier en weet ik meteen wat ik ermee wil maken.
Soms heb ik gewoon het idee dat ik een canvas wil maken, maar heb dan totaal nog geen idee welke kleuren ik zal gebruiken. Ik ga meestal dan op zoek in mijn kast naar welke spullen ik wil gebruiken en zo "groeit" wat ik wil gaan maken. Bij mixed media projecten verander ik constant van idee hoe het moet worden op gebied van kleur en lay-out totdat ik tevreden ben.

Waarin verschilt mijn werk met dat van anderen op gebied van stempelen en mixed media?

Dat vind ik een hele moeilijke vraag, ik vind mezelf niet anders of een bepaalde stijl hebben, ik doe veel dingen graag, probeer veel stijlen uit. Ik denk enkel op gebied van kleuren, ik gebruik weinig felle tinten ….en toch hoor ik vaak ….das typisch iets voor u, of dat zie je echt dat jij dat gemaakt hebt.

Waar ben ik op dit moment mee bezig?

Ik ben net weer terug bezig met mijn hobby, na een pauze wegens te druk met verbouwen en verhuizen. En veel lijkt nu weer nieuw :))
Ik heb net mijn DT werk voor deze maand afgewerkt voor Cart'nscrapArt, we hebben deze maand een toffe promo ….ga maar eens kijken op het blog !!! En ik ben ook al druk bezig om ideetjes uit te werken voor het event van oktober ….waar jullie allemaal naar toe gaan komen LOL.
Ik werk telkens maar aan 1 project, is dat klaar dan pas begin ik aan het volgende.


Waarom doe je wat je doet?

Omdat ik verslaafd ben aan creatief bezig zijn, al van kinds af ben ik bezig met tekenen, kleding, papier, borduren, klei ed.
Omdat ik vind dat een mens een hobby nodig heeft en het kaarten maken, scrappen, mixed media is voor mij de hobby die mijn hoofd leegmaakt en waar ik me helemaal mee kan ontspannen.
Gaan jullie ook eens kijken bij enkel andere deelnemers van de bloghop ?
Deze week nemen ook oa deel : Natalie en Stephanie


Groetjes, Peggy xxx

1 opmerking:

Bedankt dat je de tijd nam om mijn blog te bezoeken en een berichtje achter te laten.

Thanks that you took the time to visit my blog and to leave a message !!!

Peggy