dinsdag 10 mei 2011

Never Ending Card / YouTubeIk heb een filmpje gemaakt zodat jullie een beter zicht krijgen op de "Never Ending Card". Het is zonder geluid (ik heb een poging met getetter gedaan maar ik kwek te veel, en het geluid blijft ook nog eens hangen, dus dat was echt niet om aan te horen)en soms met wat gebibber, maar ik heb maar een eenvoudige camera, en eigenlijk een hand te kort :)) ... kortom veel gesukkel dus :))

Ben benieuwd naar de reacties !!!

Grtjs Peggy

7 opmerkingen:

 1. Hoi Peggy,
  wat tof zeg !
  Heel mooi gedaan en tof filmpje !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amaai Peggy, dat heb je knap gedaan... zowel de kaart als 't filmpje!!!! SUPER!!!!!!!!!!!!

  Saskia :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. What a fabulous creation - brilliant video and gorgeous gift! Cheers Claire x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tutorial Peggy! Vind ze altijd erg leuk om te zien, deze neverending cards. Weet er zelf nooit zo goed raad mee dus het is lang geleden dat ik er nog één maakte. Deze van jou vind ik erg mooi geworden.

  Ik heb de afgelopen dagen een doosje in elkaar geprutst voor een vriendinnetje van mijn dochter die elf wordt. Heb meteen één van de afdrukjes gebruikt dus als je zin hebt spring maar langs!

  Prettig weekend en geniet van je nieuwe vijver en het, helaas waterige, zonnetje. Leuk, koikarpers! Als we bij mijn schoonouders in Breda zijn gaan de kinderen soms even kijken bij het tuincentrum daar. Ze hebben er een grote hal met koivijvers en de kids vinden het geweldig, vissen voeren en ze aan hun vingers laten snuffen :-).

  Groetjes, Jolita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Peggy, I love your never ending card, it is so detailed:) And thank you so much for popping along along and leaving a comment:)
  Huggs
  Lynn xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. nou peggy het koppel gaat je kaart gewoon schitterend vinden echt heel goed gecombineert zo en ik vind hem super maar snap er nog steeds niet veel van hoe je dat nu in elkaar zet
  grtjs

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je de tijd nam om mijn blog te bezoeken en een berichtje achter te laten.

Thanks that you took the time to visit my blog and to leave a message !!!

Peggy