vrijdag 30 april 2010

A very special day !!!


Vandaag is een speciale dag ... ik werd 13 jaar geleden voor het eerst mama van een heel klein babytje, 2.5 maanden werd hij te vroeg geboren en hij woog slechts 1.3kg !!!
Maar hij heeft erg hard gevochten en hij is nu echt een flinke kerel geworden.
Op de eerste foto is hij 1 dag oud, op de 2de is hij al een maand maar nog steeds heel klein ... hij paste haast op je hand. Op de laatste foto is hij 4 maanden en eindelijk thuis, hij woog toen 3.5kg net een pas geboren baby.Today is a special day ... I was 13 years ago for the first time mom of a tiny baby, he was 2.5 months premature and weighed only 1.3kg! But he has really fought hard and he's really become a big guy.
On the first photo he is 1 day old, the second he is already one month and still very tiny ... he could lie on your hand. The last picture he is 4 months and finally home, his weight was 3.5kg just as a newborn baby.


Een bijzondere dag voor mij dus, met fijne herinneringen maar ook een dubbel gevoel want al zijn we super blij dat hij het gehaald heeft ...het is niet de manier waarop je moeder wil worden.

A special day for me so, with happy memories but also mixed feelings because though we are very pleased he has made it ... it's not the way you want to become a mom.

Peggy xxx

7 opmerkingen:

 1. Proficiat voor de jarige zoon!Gelijk heb je zo wil niemand voor het eerst mama worden...nooit zelfs,maar spijtig genoeg is het niet altijd zoals we het wensen...gelukkig is het goed gekomen!Veel liefs,Celia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, wat een heftig verhaal. Gelukkig is alles goed gekomen.
  Gefeliciteerd met je zoon.
  Groetjes,
  Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja Peggy soms gaat het anders dan we wensen je zoon heeft het gehaald en gelukkig kun je vandaag zijn verjaardag vieren gefeliciteerd meis en een fijne dag vandaag !!

  groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh, Peggy wat was hij klein!
  Heerlijk dat alles goed gegaan is en dat hij nu zijn dertiende verjaardag viert. Laat je feestgevoel van nu de zorgen van toen maar overheersen.

  Jij en je zoon (en zijn papa en zusje) van harte gefeliciteerd en een hele gelukkige verjaardag gewenst.

  Ik was ook zo'n kleintje, wel iets groter, 1.7 kilo en 400 gram is veel op zo'n klein lijfje hè. Zie je nu niks meer van hoor ;-).

  Groetjes en een feestelijke avond gewenst,
  Jolita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Peggy,
  Wat een verhaal. Lieve foto's en leuk dat je die kan vastnemen bij een bljde gebeurtenis zoals zijn verjaardsg.
  Je hebt een mooie blog en maakt leuke dingen. Ben volger geworden.
  liefs Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een ingrijpend verhaal zeg! Gelukkig is en was hij sterk genoeg en mag je elke dag heerlijk van hem genieten!! Nog van harte gefeliciteerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je zoon Peggy! Wat fijn dat uiteindelijk alles is goed gekomen, want 2,5 maand te vroeg geboren worden is wel heel vroeg. Wat een gewicht toen, net iets meer dan een pak suiker!

  Liefs,
  Larissa

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je de tijd nam om mijn blog te bezoeken en een berichtje achter te laten.

Thanks that you took the time to visit my blog and to leave a message !!!

Peggy